Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken uit de basisvoorzieningen van een woning. Met de steeds stijgende energieprijzen kan u maar beter voorbereid zijn om uw eigen energie zo veel mogelijk zelf op te wekken en eventueel op te slaan in combinatie met de thuisbatterij.

Waar op letten bij zonnepanelen?

Tier 1, 2 of 3

Deze lijst is er gemaakt om mensen een hulp te bieden als ze opzoek zijn naar een betrouwbare leverancier met de nodige kwaliteit. Waarbij Tier 1 de oudste leveranciers staan en bij Tier 3 de laatse nieuwe. Dit wil niet zeggen dat panelen in Tier 1 beter zijn, maar dit wil zeggen dat de leverancier het best betrouwbaar is volgens bestaansduur.

Poly/Mono/...

Polykristal(de blauwe) zonnepanelen zijn over het algemeen goedkoper dan Monokristal (zwarte) zonnepanelen.

Monokristal zonnepanelen zijn krachtiger op een kleiner dak dat zuid gericht is. Voor erg grote daken zijn dan weer de Polykristal panelen beter geschikt.

Als je weinig plaats hebt of als je zwarte panelen mooier op het dak vind dan moet je voor mono gaan. 

Heb je genoeg plaats en wil je het meeste rendement uit je geld halen ? dan kies je best voor polykristallen.

zonnepanelen longi

Plaatsing zonnepanelen

Momenteel raden wij 80% van onze nieuwe klanten aan om de panelen oost/west te plaatsen. dit om een gelijke opbrengst door heel de dag te hebben en geen piekspanningen te creëren. Wij kunnen zowel plaatsingen uitvoeren op een schuin dak, plat dak en opstelling in de tuin.

Offerte aanvragen zonnepanelen

Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in de sector zonnepanelen, wij staan u graag bij in de keuze naar uw installatie.

Hebt u graag dit wij vrijblijvend langskomen om te bekijken wat voor u de beste oplossing kan zijn ?

Neem dan even de tijd om onderstaande in te vullen en wij komen met veel plezier langs om voor u de juiste optie te geven.

Step 1 of 3
aeg zonnepenelen en thuisbatterij huawei
;