Overslaan en naar de inhoud gaan
klant Onur
status Afgewerkt
locatie Neerpelt
project Zonnepanelen pannendak oost/west neerpelt
datum mei 2024

Oost-West installatie op een schuin pannendak in Neerpelt

In Neerpelt heeft A&J Electric onlangs een indrukwekkende zonne-installatie afgerond op een schuin pannendak. Deze slimme installatie is gericht op een optimale oriëntatie van oost naar west, waardoor de zonnestralen gedurende de dag optimaal worden benut. Door gebruik te maken van Huawei-omvormers en Dassolar-zonnepanelen, zorgt dit systeem voor een efficiënte omzetting van zonne-energie in elektriciteit.

omvormer huawei 5ktl m1
omvormer huawei 5ktl m1

Met geavanceerde technologieën van Huawei en hoogwaardige panelen van Dassolar, garandeert deze installatie niet alleen een duurzame energiebron, maar ook lagere energiekosten voor huiseigenaren. Het is een investering in een groenere toekomst voor Neerpelt en een stap richting energieonafhankelijkheid.

Deze installatie markeert een belangrijke verschuiving naar duurzame energie in Neerpelt en illustreert de voortdurende evolutie van groene technologieën. Als Expert Advisor op het gebied van hernieuwbare energie, is het verheugend om te zien hoe gemeenschappen zoals Neerpelt stappen zetten naar een schonere en veerkrachtigere toekomst.

Over

Wij zijn A&J-electric, wij staan in voor al uw elektriciteits werken. Met de jaren ervaring die we samen hebben is er geen uitdaging te groot die we samen niet durven aannemen.