Overslaan en naar de inhoud gaan
klant IMMO GC
status Afgewerkt
locatie BREE
project Zonnepanelen plat dak 2 halfopen bebouwingen
datum - 2024

Bree, Zonnepaneleninstallatie op Plat Dak door A&J Electric

Als een trotse eigenaar van een woning met een plat dak, besloot ik om de stap te zetten naar duurzame energie door zonnepanelen te installeren. Na zorgvuldig onderzoek en aanbevelingen van vrienden, koos ik voor A&J Electric om mijn zonnepanelensysteem te installeren. En ik moet zeggen, het was een uitstekende beslissing.

A&J Electric leverde een vlekkeloze service vanaf het allereerste contact tot de voltooiing van het project. Het team was professioneel, bekwaam en zeer vriendelijk. Ze luisterden naar mijn behoeften en adviseerden me over de beste oplossing voor mijn situatie.

De installatie van de zonnepanelen verliep uitzonderlijk soepel. Het team arriveerde op tijd en werkte efficiënt om de panelen te plaatsen zonder verstoring van mijn dagelijkse routine. Ze namen de tijd om alles nauwkeurig te positioneren en te zorgen voor een optimale blootstelling aan de zon.

Bree, zonnepanelen plat dak

Met in totaal 20 panelen verdeeld over twee installaties van elk 10 panelen, ben ik zeer tevreden met het opgewekte vermogen. Mijn energierekening is aanzienlijk gedaald, en ik ben blij te weten dat ik mijn ecologische voetafdruk verklein door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen.

Wat betreft de esthetiek, ben ik blij te kunnen zeggen dat de zonnepanelen naadloos integreren in het ontwerp van mijn platte dak. Ze zijn discreet geplaatst en vormen geen visuele hinder voor mijn woning.

 

 

Kortom, mijn ervaring met A&J Electric was niets minder dan uitstekend. Van hun professionele houding tot de kwaliteit van het werk, ik kan hen van harte aanbevelen aan iedereen die overweegt zonnepanelen te installeren. Met A&J Electric weet je zeker dat je in goede handen bent voor een duurzame en betrouwbare energieoplossing.

 

Over

Wij zijn A&J-electric, wij staan in voor al uw elektriciteits werken. Met de jaren ervaring die we samen hebben is er geen uitdaging te groot die we samen niet durven aannemen.