Overslaan en naar de inhoud gaan
Alexander Lambrechts
Zaakvoerder

Alexander Lambrechts is een ervaren elektricien met een passie voor technologie en expertise in domotica, netwerkbeheer en hernieuwbare energie-oplossingen.

Contact Info
Email : alexander@aj-electric.be
Education
Residentieel Elektricien 2011
Industrieel Elektricien 2012
RESCERT opleiding 2022
Mentor Opleiding 2024

Alexander Lambrechts, geboren in 1990 en woonachtig in het bruisende Zonhoven, België, heeft een opmerkelijke reis afgelegd in de wereld van elektriciteit en technologie. Zijn avontuur begon met een diepgaande opleiding in residentiële en industriële elektriciteit, die hij met succes afrondde na vijf jaar toegewijd werk.

Met een stevige basis in zijn vakgebied zette Alexander zijn eerste stappen in de professionele wereld, waar hij gedurende de daaropvolgende 15 jaar een onschatbare hoeveelheid ervaring opdeed. Zijn toewijding en vakmanschap maakten hem al snel een gerespecteerde expert in zijn sector.

Maar Alexander's interesse en talent reikten verder dan alleen elektriciteit. Van jongs af aan was hij gefascineerd door computers en software, en hij spendeerde vele uren aan het repareren, assembleren en finetunen van systemen. Deze liefde voor technologie werd versterkt door zijn formele opleiding en zijn voortdurende drang om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen.

Het was deze combinatie van passie en expertise die Alexander's pad kruiste met dat van domotica, netwerkbeheer, laadpalen zonnepanelen en thuisbatterijen. Hij zag in deze opkomende technologieën niet alleen een kans, maar ook een roeping. Met vastberadenheid en enthousiasme stortte hij zich in dit nieuwe terrein, vastbesloten om zijn kennis en vaardigheden te gebruiken om bij te dragen aan een duurzamere en efficiëntere toekomst.

Vandaag de dag is Alexander Lambrechts een vooraanstaande autoriteit op het gebied van geavanceerde technologische oplossingen voor particulieren en bedrijven. Zijn werk is niet alleen zijn beroep, maar ook zijn passie, en hij blijft gedreven om elke dag nieuwe horizonten te verkennen en innovatieve oplossingen te vinden voor de uitdagingen van morgen. 

Met een oog op de toekomst en een onuitputtelijke energie voor vooruitgang, blijft Alexander een drijvende kracht achter de evolutie van onze digitale wereld.

Team Skills
domotica -- 100
programmeren -- 100
Alexander Lambrechts: een schakel tussen het heden en de toekomst, verlichtend paden en verwezenlijkend dromen

Over

Wij zijn A&J-electric, wij staan in voor al uw elektriciteits werken. Met de jaren ervaring die we samen hebben is er geen uitdaging te groot die we samen niet durven aannemen.