Overslaan en naar de inhoud gaan

A&J-electric wordt trotse sponsor van KVK Beringen Voetbalclub

A&J-electric wordt trotse sponsor van KVK Beringen Voetbalclub

KVK Beringen Voetbalclub heeft een krachtige nieuwe partner aan boord: A&J-electric, een toonaangevend bedrijf in elektriciteit en technologie uit de regio. De samenwerking belooft een stimulans te zijn voor zowel de lokale gemeenschap als voor de voetbalclub, die verheugd is met de steun van dit dynamische bedrijf.

A&J-electric, een gevestigde naam in de elektriciteitssector met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid, heeft aangekondigd dat ze de KVK Beringen Voetbalclub gaan sponsoren. Deze nieuwe alliantie zal niet alleen de zichtbaarheid van beide partijen vergroten, maar ook de lokale sportgemeenschap verrijken met opwindende mogelijkheden.

De voorzitter van KVK Beringen Voetbalclub, samen met vertegenwoordigers van A&J-electric, benadrukten het belang van deze samenwerking voor de verdere ontwikkeling van de club en de gemeenschap. "We zijn verheugd om A&J-electric te verwelkomen als onze sponsor. Hun toewijding aan excellentie en innovatie weerspiegelt onze eigen ambities als voetbalclub. Samen kunnen we onze lokale gemeenschap versterken en meer kansen creëren voor de jeugd en alle liefhebbers van voetbal", verklaarde de voorzitter.

A&J-electric deelt deze enthousiaste vooruitzichten. "Als een bedrijf dat gedreven wordt door technologie en gemeenschapszin, zijn we verheugd om samen te werken met KVK Beringen Voetbalclub. Sport is een krachtig middel om mensen samen te brengen en te inspireren, en we zijn trots om onze steun te verlenen aan een club die zo'n belangrijke rol speelt in de lokale gemeenschap", aldus een vertegenwoordiger van A&J-electric.

De nieuwe samenwerking tussen A&J-electric en KVK Beringen Voetbalclub belooft niet alleen een versterking te zijn voor beide entiteiten, maar ook voor de hele regio. Met een gedeelde visie van vooruitgang en betrokkenheid bij de gemeenschap, kijken beide partijen uit naar een succesvolle en vruchtbare samenwerking

Labels

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • U kunt afbeeldingen uitlijnen (data-align="center"), maar ook video's, blockquotes, enzovoort.
  • U kunt bijschriften aan afbeeldingen toevoegen (data-caption="Tekst"), maar ook aan video's, blockquotes, enzovoort.

Over

Wij zijn A&J-electric, wij staan in voor al uw elektriciteits werken. Met de jaren ervaring die we samen hebben is er geen uitdaging te groot die we samen niet durven aannemen.