Overslaan en naar de inhoud gaan
zonnepaneel icon

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn essentieel geworden voor huishoudens. Met toenemende energieprijzen is zelfvoorziening cruciaal, waarbij thuisbatterijen energieopslag mogelijk maken.

Waar op letten bij zonnepanelen ?

Deze lijst is er gemaakt om mensen een hulp te bieden als ze opzoek zijn naar een betrouwbare leverancier met de nodige kwaliteit. Waarbij Tier 1 de oudste leveranciers staan en bij Tier 3 de laatse nieuwe. Dit wil niet zeggen dat panelen in Tier 1 beter zijn, maar dit wil zeggen dat de leverancier het best betrouwbaar is volgens bestaansduur.

Plaatsing zonnepanelen

Momenteel raden wij 80% van onze nieuwe klanten aan om de panelen oost/west te plaatsen. dit om een gelijke opbrengst door heel de dag te hebben en geen piekspanningen te creëren. Wij kunnen zowel plaatsingen uitvoeren op een schuin dak, plat dak en opstelling in de tuin.

Offerte aanvragen zonnepanelen

Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in de sector zonnepanelen, wij staan u graag bij in de keuze naar uw installatie.Hebt u graag dit wij vrijblijvend langskomen om te bekijken wat voor u de beste oplossing kan zijn ?Neem dan even de tijd om onderstaande in te vullen en wij komen met veel plezier langs om voor u de juiste optie te geven.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • U kunt afbeeldingen uitlijnen (data-align="center"), maar ook video's, blockquotes, enzovoort.
  • U kunt bijschriften aan afbeeldingen toevoegen (data-caption="Tekst"), maar ook aan video's, blockquotes, enzovoort.

Over

Wij zijn A&J-electric, wij staan in voor al uw elektriciteits werken. Met de jaren ervaring die we samen hebben is er geen uitdaging te groot die we samen niet durven aannemen.