Overslaan en naar de inhoud gaan
laadpaal opladen auto

Laadpalen

Voor een slimme elektrische laadpaal bij u thuis te installeren, is gedegen voorbereidend denkwerk essentieel. Hebt u bijvoorbeeld voldoende binnenkomend vermogen? Is er genoeg ruimte in uw verdeelbord om dit te plaatsen? Om u te helpen bij het plaatsen van uw slimme elektrische laadpaal, hebben we hieronder de nodige informatie verzameld.

Welke Types Laadpalen Zijn Er?

1. Openbare of Publieke Laadpalen: Deze laadpalen zijn voor iedereen toegankelijk en bevinden zich op openbare plaatsen of op parkeerplaatsen van winkels en bedrijven. Meestal werken ze met een badge waarmee u een prijs per verbruikte kilowatt betaalt.

2. Superchargers of Snelladers: Met deze laadpalen kunt u uw voertuig in korte tijd snel opladen. Hoewel dit duurder kan zijn dan normale openbare laadpalen, is het handig als u langdurig wilt doorrijden zonder te stoppen of te laden.

3. Privé Laadpalen voor Thuisgebruik: Een privé laadpaal of laadstation voor thuisgebruik is een uitstekende oplossing. Afhankelijk van uw binnenkomend vermogen (Fluvius) kunt u tot 22 kW laden. Wij bieden opties variërend van monofasige stopcontacten van 32A (7,4 kW) tot drijfkracht van 32A (11 kW).

Opladen en Ontladen: Een laadpaal of laadstation kan niet alleen worden gebruikt om uw hybride of elektrische auto op te laden, maar ook als een controller om bijvoorbeeld te bepalen wanneer hij moet opladen of ontladen om te helpen wanneer de piekstroom in het huishouden te hoog wordt.

Offerte Aanvragen: Onze slimme elektrische laadpaal is ontworpen om klaar te zijn voor de toekomst en u de vrijheid te geven om uw auto op te laden en te ontladen wanneer het u uitkomt. Uw keuze is vrijblijvend, wij zijn er alleen om u het juiste advies te geven. Wilt u graag vrijblijvend advies bij u thuis? Vul dan onderstaand formulier in en wij komen met plezier langs om de beste oplossing voor u te vinden.

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • U kunt afbeeldingen uitlijnen (data-align="center"), maar ook video's, blockquotes, enzovoort.
  • U kunt bijschriften aan afbeeldingen toevoegen (data-caption="Tekst"), maar ook aan video's, blockquotes, enzovoort.

Over

Wij zijn A&J-electric, wij staan in voor al uw elektriciteits werken. Met de jaren ervaring die we samen hebben is er geen uitdaging te groot die we samen niet durven aannemen.